Новини >

17.05.2021

Клубна карта SOpharmacy вече и в аптеки Ceiba и Sanita

От 10 май 2021 г. клубна карта SOpharmacy може да бъде издавана и да се използва и в аптеки Ceiba и Sanita. SOpharmacy Клуб функционира във всички аптеки SOpharmacy, Sanita, Ceiba и онлайн на sopharmacy.bg

Клубна карта SOpharmacy е клиентска карта за лоялност. При пазаруване в аптеки SOpharmacy, Ceiba, Sanita представяйте Вашата клубна карта на касата преди издаване на касов бон за покупката Ви. При пазаруване онлайн на www.sopharmacy.bg, въвеждайте номера на картата си в полето за лоялна карта преди приключване на поръчката.

Специални предложения и промоции за лоялни клиенти – SOpharmacy Клуб оферти

При покупка в аптеки SOpharmacy, Ceiba, Sanita или онлайн на www.sopharmacy.bg притежателят на клубна карта може да получи на промоционални цени продукти от специалните предложения за лоялни клиенти, обозначени „с клубна карта“ – на всеки 10 дни имаме нови предложения – вижте актуалните предложения ТУК

Допълнителна отстъпка на определена категория продукти

Клубна карта SOpharmacy предоставя възможност на своя притежател за допълнителна отстъпка на определена категория продукти в аптеки SOpharmacy, Ceiba, Sanita. За повече информация – вижте общите ни условия

Специални талони за отстъпка на цяла марка, продуктова серия или продукт – Клубни талони

Търсете в аптеки SOpharmacy, Ceiba, Sanita, на sopharmacy.bg или в списание SOhealth актуалните талони с отстъпки само за лоялни клиенти.

Ексклузивни клубни оферти SOклуб+

Всеки месец предоставяме ексклузивни оферти за нашите лоялни клиенти. Офертите са маркирани с „SОклуб+ оферта“.

За да се възползвате от тях трябва:

1. Да притежавате клубна карта SОpharmacy.

2. За предходните 3 месеца да сте пазарували за поне 200 лева в аптеки SOpharmacy, Ceiba, Sanita и на sopharmacy.bg (можете да проверите вашата карта и от какви оферти можете да се възползвате ТУК)

Ако направите покупки за над 200 лв. за последните 3 месеца, имате право веднага да се възползвате от новите “SОклуб+ оферти“.

Издаване на клубна карта

Издаването на клубна карта SOpharmacy е лесно и безплатно и може да бъде направено в аптеки SOpharmacy, Ceiba, Sanita или онлайн на www.sopharmacy.bg. Единствено трябва да попълните бланка, предоставена от наш фармацевт в аптеката, или регистрационна форма онлайн на www.sopharmacy.bg в меню Лоялна програма на Вашия профил. Вашата клубна карта става активна след издаване в аптека SOpharmacy (за карти, заявени онлайн, активацията се извършва до три работни дни след регистрация) и можете да започнете да използвате отстъпки още при следващата си покупка. Клубни карти, заявени на място в аптеки SOpharmacy, Ceiba, Sanita, се получават веднага след подаване на попълнена регистрационна бланка. Клубни карти, заявени онлайн на www.sopharmacy.bg - получава се номер на карта на Вашия e-mail, а самата пластика се получава по куриер с Ваша поръчка, съгласно общите условия за доставка на www.sopharmacy.bg. Клубна карта SOpharmacy не е кредитна или дебитна карта и с нея не могат да се извършват финансови операции. Всяка карта има номер, по който се идентифицира.

Вземете Вашата клиентска карта Сейба и спестявайте, докато пазарувате. Всеки месец специални предложения www.ceiba.bg