Новини >

07.04.2021

Ceiba и Sanita стават SОpharmacy

Ceiba и Sanita стават SОpharmacy 

Дойде моментът за следващата важна стъпка в обединението на нашите аптеки – стартира активната ни комуникация и инициативи към клиентите с основно послание: Ceiba и Sanita стават SОpharmacy.

Kлиентите ни ще открият едни и същи промоции, промоционална брошура и инициативи, както и уеднаквени цени във всички аптеки SOpharmacy, Ceiba и Sanita. Oбслужваме клиентите и през една онлайн аптека - sopharmacy.bg – след сливането на sanita.bg към SOpharmacy.

Поетапно от април стартирахме и ребрандирането на всички наши аптеки с визия и елементи на SOpharmacy.

Kлубна карта SOpharmacy вече и в Ceiba и Sanita – от 10 май лоялна програма SOpharmacy Клуб функционира във всичките ни аптеки. А клиентите могат да се възползват от актуалните клубни оферти и допълнителни отстъпки за лоялни клиенти. Клиентите без клубна карта SOpharmacy могат да издадат нова карта във всяка наша аптека и онлайн.

Какви са ползите за клиентите ни?

 • По-близо, с повече локации, по-достъпни – над 200 аптеки / 46 града
 • Повече оферти и по-голямо разнообразие на промоционални предложения – над 1000 всеки месец
 • Обединена месечна брошура във всички наши аптеки
 • Обединен стандарт на фармацевтична грижа
 • Нови SOpharmacy и ексклузивни продукти/марки + по-богат избор от продукти
 • Онлайн аптека sopharmacy.bg – лесно и удобно с бърза и надеждна доставка до 1 ден
 • Кликни на sopharmacy.bg и вземи от аптека – вече в над 200 аптеки / 46 града
 • Клубна карта SOpharmacy – от месец май и в Ceiba и Sanita
 • Изпълнение на e-рецепта във всички наши аптеки
 • Списание SOhealth във всички наши аптеки – нашето издание за здравословния начин на живот
 • Обединени социални канали - Facebook, Instagram, месечен бюлетин SOpharmacy – актуална информация, промоции, нови продукти и активности при нас.
 • В секция „Аптеки“на sopharmacy.bg информация за най-удобната и близка аптека SOpharmacy, Ceiba или Sanita.
За SOpharmacy

SOpharmacy е концепция аптеки, създадена с вдъхновение, енергия и професионализъм, за да предложи съвременен подход в обслужването на здравните потребности на българските пациенти. SOpharmacy е част от семейството на Софарма Трейдинг и продължава и надгражда дългогодишната традиция на компанията в грижата за здравето.

Във всяка аптекa SOpharmacy се предлагат и са налични на място лекарства по НЗОК/Здравна каса, инсулини и скъпоструващи лекарства. В аптеки SOpharmacy ще откриете широк набор от продукти за здравословен живот, хранителни добавки и здравословни храни, дермокозметика, продукти за ежедневна грижа, хигиена, мама и бебе и аксесоари.

Фармацевтите в аптеки SOpharmacy предлагат ефективно обслужване в спокойна, открита и приветлива среда. Всички продукти, които не са със специален режим на съхранение, са достъпни и подредени в ясни категории по предназначение, симптоми и терапии.

Фармацевтите в аптеки SOpharmacy консултират индивидуално за съвременни и ефективни начини за облекчаване на някои от най-разпространените дискомфортни състояния, като различните видове болка, стомашни неразположения, безсъние и други. Разширената консултантска функция на фармацевтите е подкрепена със знания и обучения от медицински екип от специалисти.

Онлайн аптеката на SOpharmacy – sopharmacy.bg – е водеща онлайн аптека в България с над 11 000 продукта, бърза и надеждна доставка, както и новата безплатна услуга – Кликни на sopharmacy.bg & вземи от избрана аптека.

Към днешна дата SOpharmacy обединява 209 аптеки, разположени в 46 града на страната.

Повече информация: www.sopharmacy.bg, във Фейсбук – Аптеки SOpharmacy и в Instagram - sopharmacybg

 
С разбиране и грижа,
Екипът на SOpharmacy

Вземете Вашата клиентска карта Сейба и спестявайте, докато пазарувате. Всеки месец специални предложения www.ceiba.bg