Новини >

07.04.2021

Над 1300 промо предложения с до -50% в аптеки SOpharmacy, Ceiba, Sanita и на sopharmacy.bg през април

Над 1300 промо предложения с до -50% в аптеки SOpharmacy, Ceiba, Sanita и на sopharmacy.bg през април


Над 1300 промо оферти и още повече продукти и предложения на собствената ни марка SOpharmacy ви очакват вече в 209 аптеки SOpharmacy, Ceiba и Sanita в 46 града и онлайн на sopharmacy.bg. Не пропускайте да разгледате промоциите ни в категориите Лекарства, Здравословен живот, Лице и тяло, Хигиена и Мама и бебе, където ще откриете намаления на марките Merz Special, Fortex, GRASSBERG, Lacalut, Bioderma Hydrabio, Apivita, Bio Oil и още много специални предложения.

Вижте пълната информация ТУК.  


Дойде моментът за следващата важна стъпка в обединението на нашите аптеки –  от месец април стартира активната ни комуникация и инициативи към клиентите с основно послание: Ceiba и Sanita стават SОpharmacy.
От април месец клиентите ни ще открият едни и същи промоции, промоционална брошура и инициативи, както и уеднаквени цени във всички аптеки SOpharmacy, Ceiba и Sanita. От април вече обслужваме клиентите и през една онлайн аптека - sopharmacy.bg – след сливането на sanita.bg към SOpharmacy. От месец април услугата „Кликни на sopharmacy.bg и вземи от аптека“ ще може да се използва във всички наши аптеки - вече в 209 аптеки / 46 града.  Във всички наши аптеки пациентите също могат да изпълнят и своите електронни рецепти. Поетапно от април стартираме и ребрандирането на всички наши аптеки с визия и елементи на SOpharmacy. Актуален списък с всички наши аптеки по градове с адреси може да видите ТУК

Очаквайте от 12 до 18 април нашата Супер седмица – от 30% до 50% на над 70 продукта – предложенията ще може да намерите в аптеки SOpharmacy, Ceiba и Sanita и онлайн на sopharmacy.bg, като предложенията може да поръчате онлайн и с нашата услуга Кликни & Вземи от избрана аптека.

Клубна карта SОpharmacy – от месец май и в Ceiba и Sanita
През месец април клубна карта SOpharmacy може да бъде използвана в избрани обекти SOpharmacy и онлайн на sopharmacy.bg (вижте страници "Аптеки" в настоящата брошура и на sopharmacy.bg в секция SOpharmacy Клуб). През месец април клубна карта SOpharmacy не може да се използва в аптеки Sanita и Ceiba. Очаквайте през месец май клубна карта SOpharmacy във всички обекти SOpharmacy, Sanita, Ceiba и онлайн на sopharmacy.bg

SOpharmacy Клубни оферти с клубна карта
За всички притежатели на клубна карта SOpharmacy през месец април сме подготвили нови промоционални предложения за всеки от трите периода: от 1-ви до 10-ти април, от 11-ти до 20-ти април и от 21-ви до 30-ти април. До края на месеца можете да се възползвате от тях в избрани аптеки SOpharmacy и онлайн на sopharmacy.bg ТУК, а от месец май лоялната ни програма с клубна карта ще бъде активна и във всички аптеки Ceiba и Sanita. 

Ексклузивни клубни оферти SOклуб+
Ексклузивните ни оферти за клиентите от SОклуб+ до края на месеца са активни отново в избрани аптеки SOpharmacy и на sopharmacy.bg (до -22% на избрани продукти на марките Natural Factors, Natrol, Acne Out, Eucerin Sun, SOpharmacy Rituals, Uriage Eau Thermale) ТУК, а през май новите ни предложения ще ви очакват и в аптеки Ceiba и Sanita.
Не забравяйте, че всеки клиент с клубна карта трябва да пазарува като регистриран потребител на sopharmacy.bg и да добави в профила си своята клубна карта, за да може да се възползва от клубните ни оферти и SOклуб+ предложенията ни.
Клубните ни оферти са валидни за всички наши клиенти, които притежават клубна карта SОpharmacy, а за SOклуб+ предложенията ни освен клубната си карта, трябва да сте пазарували за поне 200 лева през предходните 3 месеца в избрани аптеки SOpharmacy ни и/или на sopharmacy.bg (можете да проверите с номера на вашата карта и от кой вид оферти можете да се възползвате ТУК.)
И не забравяйте! – Ако все още не притежавате своя клубна карта SOpharmacy, през април можете да я заявите лесно и напълно безплатно на sopharmacy.bg в секция „SOpharmacy клуб“ или в избрани аптеки SOpharmacy.

Ето кои са и актуалните измервания и анализи, от които можете да се възползвате в избрани аптеки SOpharmacy през април:
• Измерване на костна плътност със съвременен ултразвуков остеоденситометър;
• Дермоанализ – анализ на състоянието на кожата и скалпа по различни показатели;
• Анализ на телесния състав с уред INBODY – анализ на над 10 показателя;
• Анализ на позицията на стъпалата и изработка на индивидуални ортопедични стелки FootВalance;
Актуален график на включените обекти за всяко от посочените измервания можете да видите ТУК.


 За да научавате първи за нашите нови обекти, текущи промоции, игри и полезни съвети, следете и Facebook страница ни – Аптеки SOpharmacy, или ни открийте в Instagram – @sopharmacybg

Вземете Вашата клиентска карта Сейба и спестявайте, докато пазарувате. Всеки месец специални предложения www.ceiba.bg