Статии >

17.01.2020

Resista Forte

КАКВО Е RESISTA FORTE И ЗА КОГО Е ПРЕДНАЗНАЧЕН?
RESISTA FORTE (РЕЗИСТА ФОРТЕ) е широкоспектърен, бързодействащ имуностимулиращ препарат с ПРОТЕКТОР ЗА ГЪРЛОТО, създаден да активира цялостно и ефективно имунната система срещу вируси и бактерии.

RESISTA FORTE представлява комплекс от имунни активатори, съчетани с пробиотици с клинично доказани имунологични свойства и пребиотици, които засилват общия имунитет срещу вируси и бактерии.

Протекторът за гърло e нов клас пробиотик, който действа локално в гърлото и сливиците, и ги предпазва от ангина и други инфекции, като унищожава попадналите там болестотворни бактерии.

RESISTA FORTE се препоръчва за засилване на имунната система и предпазване от инфекциозни заболявания при хора с често повтарящи се инфекции, с хронични заболявания, деца и бременни, както и за овладяване на инфекции на гърлото.

СЪСТАВ:

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА ИМУННАТА СИСТЕМА? 
Имунната система представлява защитата на организма срещу бактерии, вируси и други причинители на инфекции. Тя се състои от клетки, тъкани и органи, които работят заедно, за да ни предпазят от разболяване. Чрез поредица от реакции имунната система атакува и унищожава всички проникнали в човека чужди частици, болестотворни бактерии и вируси.

Клетките на имунната система са навсякъде в тялото. Интересен факт е, че 70% от цялата имунна система се намира в храносмилателния тракт. В тази връзка, важна роля за развитието на силен имунитет имат добрите чревни бактерии, т. нар. пробиотици. Те са в постоянно взаимодействие с имунните клетки в стомашно-чревната тъкан, стимулирайки ги да са в бойна готовност срещу всяка попаднала в организма болестотворна частица. Затова и намаляването на броя на добрите чревни бактерии е свързано с отслабване на имунитета.

ЗАЩО СЕ РАЗБОЛЯВАМЕ?
За да бъдем здрави, имунната система ежедневно неутрализира милиони чужди частици, които навлизат в нашето тяло. Разболяваме се, когато имунната ни система не е достатъчно силна, за да пребори болестотворните причинители. 

Имунната система може да е отслабена следствие на различни причини:

често или продължително боледуване;
антибиотично лечение, което освен болестотворните, унищожава и добрите чревни бактерии;
по време на грипна епидемия;
хронична умора
недоспиване;
хронично заболяване;
напреднала възраст;
бременност и др.
В тези случаи имунната система има нужда от допълнително подсилване и стимулиране, за да се възстанови в пълен капацитет.

КАК ДЕЙСТВА RESISTA FORTE?
Постигането на силна имунна система е сложен процес. Той е свързан както със стимулиране, така и с балансиране, за да се избегне нейното свръхактивиране.

RESISTA FORTE балансирано подсилва и възстановява функциите на имунната система чрез няколко механизма на действие:

Засилва общия имунитет срещу вируси и болестотворни бактерии по два пътя:
А. Посредством имунните си активатори:

Последно поколение имуностимулатор с доказана ефективност- EpiCor®, който увеличава активността на имунната система само 2 часа след прием.
Класически активатори на имунната система - екстракт от медицинската гъба Шийтаке, коластра, Витамин D3 и цинк, за които има многогодишни изследвания, доказващи техния имуностимулиращ ефект.
Б. Посредством имуногенните си пробиотици:

L. acidophilus и B. lactis са два пробиочни щама бактерии с клинично доказани имунологични свойства, заради което са наречени "имуногенни". Те се заселват в тънките черва, възстановяват баланса на чревната микрофлора и стимулират клетките на имунната система в червата. Resista Forte съдържа и пребиотик, който служи за храна на добрите бактерии, което допълнително води до тяхното ползотворно увеличаване.

Засилва локалния имунитет в гърлото посредством специален пробиотичен бактерий от нов клас - Streptococcus salivarius, който се заселва в лигавицата на гърлото и сливиците, и ги предпазва от ангина и инфекции, като произвежда антимикробни вещества срещу техните причинители. Затова, Резиста Форте може да се приема и за овладяване на текуща инфекция на гърлото, а не само като обща профилактика.
Балансира и възстановява нормалното функциониране на имунната система, като недопуска нейното свръхактивиране. Имуногенните пробиотици, L. acidophilus и B. lactis активират специфичен вид регулаторни имунни клетки (нар. Treg лимфоцити), които игрят основна роля за поддържане баланса на имунната система и потискане на нейната свръхреакция.

КАКВО ПОСТИГАМЕ С RESISTA FORTE?
Бързо и ефективно засилване на имунната система, и създаване на сигурна защита на организма срещу вируси и бактерии.
По-рядко и по-леко боледуване.
По-бързо оздравяване.
Овладяване на епизодите на ангини и зачервено гърло.
Понижаване риска от усложнения след настинка, грип или друго инфекциозно заболяване.
Увереност през студените месеци, че ще останем здрави.

КОГА И КАК СЕ ПРИЕМА RESISTA FORTE?
RESISTA FORTE е таблетка за смучене. След прием на таблетката се препоръчва да не се приемат храна и напитки в продължение на поне половин час.

Приемайте RESISTA FORTE в следните случаи:

Срещу грип и настинки, преди настъпване на зимния сезон.
При често боледуване (повтарящи се инфекции).
При инфекции на гърлото и сливиците.
При отслабена имунна система, от хронично болни, бременни, деца.
По време и след лечение с антибиотици.
Дозиране на RESISTA FORTE:

Възрастни и деца над 12 год. - по 2 таблетки дневно в продължение на 30 дни.

При деца от 5 до 12 год. -   по 1 таблетка дневно в продължение на 30 дни.

Схемата на прием може да се повтаря колкото е необходимо.

КОЙ НЕ ТРЯБВА ДА ПРИЕМА RESISTA FORTE?
RESISTA FORTE не трябва да се приема от трансплантирани пациенти, при хора на имуносупресираща терапия и от хора с алергия към някоя от съставките.

КАКВИ СА СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ НА RESISTA FORTE?
RESISTA FORTE има отличен профил на безопасност. Досега не са известни странични ефекти на препарата и противопоказания за неговото приемане. RESISTA FORTE може да се използва продължително време. RESISTA FORTE може да бъде вземан както самостоятелно, така и в комбинация с друг препарат, след консултация с вашия лекар.

Източник: http://neopharm.bg

Вземете Вашата клиентска карта Сейба и спестявайте, докато пазарувате. Всеки месец специални предложения www.ceiba.bg